Back to top
Image Alt

Manifesto

Qui som

Som una agència supercreativa de branding, màrqueting i comunicació que no coneix fronteres. Ens agrada el cafè, tenim caràcter, som valents i exigents amb nosaltres mateixos, per això creem projectes que molen de veritat. En el nostre equip reunim dissenyadors, estrategues, programadors i ments creatives que busquen amb energia enfrontar-se a nous reptes.

Marketing Digital

Convertim els teus objectius en resultats reals. Dissenyem exclusivament per la teva empresa un pla de marketing personalitzat amb estratègies ben planificades i executades, per tal d'aconseguir un ROI (retorn de la inversió) a l'altura de les teves expectatives.

 

Estratègia i pla de marketing
Estudi del retorn de la inversió
SEO, SEM i Social Ads
Social Media
Email Marketing

Web + Shop Online + App

T'oferim un assessorament professional de principi a fi. El nostre equip de dissenyadors i programadors treballen colze a colze per crear projectes amb personalitat, atractius i funcionals per a l'usuari.

 

Disseny i programació web, shop online i apps.
Aplicacions empresarials CRM, ERP i Intranet
Posicionament SEO i SEM.

Branding

Si necessites crear una marca des de zero o simplement vols donar-li un nou aire, estàs en el lloc correcte. El nostre equip creatiu dissenyarà exclusivament per a la teva marca una identitat pròpia, fàcil de reconèixer i de recordar.

 
Estratègia integral de branding
Naming
Imatge corporativa
Identitat visual
Arquitectura de marca

Disseny

El nostre equip multidisciplinari està capacitat per dissenyar el que t'imagines i el que no. Deixa que flueixi la creativitat i veuràs el que som capaços de crear per la teva marca.

 

Disseny gràfic
Packaging
Disseny editorial
Merchandising
Lettering

Contingut

Treballem textos web i posts per blogs corporatius amb la màxima rigidesa, seguint sempre el to i l'estil de comunicació de la marca. A més, treballem el contingut audiovisual del teu site amb fotògrafs i càmeres professionals.

 

Redacció de textos web i blog
Revisió ortogràfica
Traducció de textos
Contingut audiovisual

Què ens caracteritza

Ens agrada dedicar el temps necessari a cada disseny, és la fórmula més eficaç que coneixem perquè els nostres projectes brillin amb llum pròpia. Hem creat logos per a familiars i amics i també nous conceptes per a marques molones. No importa si el projecte és gran o petit, per a nosaltres cada treball és únic i especial.

d
Follow us